About us

We are Elephant on the Moon. It’s nice to meet you!

Wij zorgen ervoor dat je opvalt.

 

Elephant on the moon is niet zomaar een branding agency. Doordat we ons specialiseren in meerdere sectoren en ook altijd over elkaars schouder meekijken zorgen we ervoor dat alles naadloos in elkaar aansluit. Heb je een beginnend bedrijf, wil je je bedrijf oppeppen of volledig nieuw leven inblazen? Dan gaan wij je helpen te zorgen voor nieuwe inzichten, duidelijke overzichten en bovenal dat wij een blijvende impact aanrichten! 

Ben jij van plan je te onderscheiden van de rest maak dan eens kennis met ons team: 

Ik zorg ervoor dat je opvalt.

Hi! Ik ben Rianne,

Een Motion Graphic designer, Illustrator en slechte grappen makende dame wonend in Breda.

Ik illustreer en animeer video’s en gifs zodat ik korte verhalen kan vertellen. Ik vind het leuk om complexe verhalen te versimpelen en voor iedereen verstaanbaar te maken door ze te verbeelden. Mag ik jouw verhaal vertellen? Neem dan contact met mij op!

Ik zorg voor het digitale visitekaartje van jouw bedrijf.

Hoi! mijn naam is Remy,

Ik werk graag met bedrijven die willen groeien, denken in mogelijkheden en willen investeren in digitale oplossingen. Bij mij kan je terecht voor toekomstbestendige websites die jouw groeiambitie helpen realiseren.

Tijdens mijn opleiding Communicatie en Multimedia Design heb ik ervaring opgedaan in Web- en User Experience Design. Deze kennis pas ik graag toe om websites te maken die passen bij jouw doelgroep en jouw bedrijf.
Ook ben ik nog steeds nieuwsgierig naar hoe ik mijn werk nog beter kan doen. Daarom ben ik onlangs begonnen aan de opleiding New Media Design aan de Universiteit van Tilburg.

Voor alles gerelateerd aan Web- of User Experience Design moet je bij mij zijn. Van advies tot implementatie.