Branding

Beauty Point

Beauty Point

Beauty Point is een bestaande salon die al jaren boven de Douglas in Breda zit. Het logo was erg verouderd en de eigenaresse wilde dit graag eens verfrissen. Ze geeft vooral visitekaartjes mee aan mensen dus deze moesten precies uitstralen wat haar salon uitstraat. Ze vertelde me vooraf dat ze geen fan was van de krullende vormen en vrouwen afgebeeld bij veel andere salons dus dit mocht dan ook niet in het logo verwerkt worden. Ook vertelde ze mij dat ze de producten van Annayake gebruikt en dit logo dus ook graag terug zou willen zien op het visitekaartje.  

Met deze info ben ik dus gaan ontwerpen. Ik heb op verschillende momenten teruggekoppeld naar de eigenaresse om ervoor te zorgen dat ik in de juiste richting bleef ontwerpen. Uiteindelijk ben ik op dit ontwerp uitgekomen. Met een komkommer, spetters als een reinigend gezichtsmasker en een achterkant die gebruikt kan worden voor het maken van afspraken.  

De eigenaresse was erg gelukkig met het uiteindelijke ontwerp en heeft het gelijk ingevoerd en ook op haar prijslijst geplaatst. 

Geinteresseerd, en wil je dit ook voor jouw bedrijf?

Bekijk onze overige branding

Just in A Case