Branding

Just in A Case

Just in A Case

Just in A Case was een startent bedrijf die natuurlijk ook een logo nodig had. Het bedrijf maakt luxe cadeauboxen die vervolgens ook bezorgd worden op de meest luxe manier. Het logo moest dus, u raadt het al, luxe uitstralen. Het bedrijf had zelf al een idee hoe ze het logo eruit wilde laten zien en hier ben ik dan ook verder mee gaan designen. Dit heb ik teruggekoppeld en we merkten samen dat het nog niet helemaal was wat het zou kunnen worden. Toen ben ik dus teruggegaan naar de tekentafel. 

Ik heb met het uiteindelijke logo inspiratie gehaald uit het kistje waarin de cadeaus worden vervoerd, deze vorm heb ik gebruikt in de a in het logo en vervolgens heb ik de andere letters ook in het logo verwerkt met de c van case om alles heen zodat alles in een case zit.  

Het bedrijf was erg tevreden met het uiteindelijke logo 

Programma: Adobe Illustrator

Geinteresseerd, en wil je dit ook voor jouw bedrijf?

Bekijk onze overige branding

Beauty Point